Tillagning såser
Samma tillagningsförfarande på båda såserna oavsett vilken ni väljer. Såserna går utmärkt att förbereda i förväg, redan dagen innan eller tidigare. Häll alla torra ingredienser, förutom maizenamjölet, i en kastrull. Blanda maizenamjölet med en del vatten till en toppredning. Tillsätt övriga ingredienser i kastrullen, koka upp och red av. Låt såsen svalna om du gör den i förväg.
Tillagning nudlar
Vid tillagning i wok eller på stekbord
Hetta upp pannan/stekbordet och tillsätt oljan. Fräs lök och kycklingkött i 3 min. Tillsätt rotfrukterna och fräs ytterligare ca 1 min på hög värme under omrörning. Tillsätt övriga ingredienser samt såsen
och låt koka upp. Klart att servera.
Vid tillagning i kombiugn
Förstek kycklingköttet eller använd färdigstekt, strimlad kyckling. Blanda samtliga ingredienser i bleck. Häll över såsen och blanda runt. Värm ugnen till 200°C och 10% ånga. Tillaga ca 15 min i ugnen. Vänd efter halva tiden. Servera med råkost i form av rivna morötter ca 50 g per portion.